Eftersom Fabian inte är färdigvaccinerad så fick höstlovet tillbringas i Sverige. Vi bestämde oss för att åka uppåt i landet för en gångs skull- och eftersom snön inte kommit än så var en bil roadtrip vårt val.

Vi började med att åka och sova en natt i Örebro efter jobbet på onsdagen 3/11. Dels för att komma iväg en bit, men även för att det skulle vara mysigt att börja Fabians födelsedag med en hotellfrukost. Nästa stopp var Gävle och där hittade vi Dragon Gate- ett helt knasigt ställe då det är en bir Kina i Sveriga.

Vi åkte vidare in i Gävle och hittade ett gammalt fik

Sedan raka vägen till Hudviksvall. Vi lyssnade på ljudbok i bilen- vilket är både mysigt och kul.

när vi kom fram till Sundsvall checkade vi in på hotellet, och sedan ut på stan för att äta födelsedagsmiddag för Fabian. Dagen efter var det planerat att se Höga kusten bron och åka runt i i nationalparken. Tyvärr var det dimma, så vi såg inte mycket från eller av bron- men vi har i alla fall åkt över den två gånger.

Vi körde sedan till Lunde för att titta på monumentet efter Ådalen -31. Det fanns informativa skyltar som berättade vad som hänt och vilka som dog och blev skadade.

Vi passade även på att ta vägen förbi världens Nordligaste whiskey destilleri. Vi köpte en flaska på systemet på eftermiddagen.

Vi åkte sedan till Ullånger och frossade i gott bröd och goda tillbehör. På utsidan fick vi grillad korv i tunnbröd, vilket var mysigt.

Sedan tillbaka till Sundsvall för en lite citytur i Stenstaden innan mörkret föll.

Trippen fortsatte dagen efter till Uppsala, en fin gammal stad.

Och natuligtvis ett stop på Skultuna fabriken

Efter en natt i Västerås så tog vi en sightseeing tur även i denna stad.

Till sist- en fika i Svampen i Örebro. Och en snabb sväng till Torsö- men sedan hem till Trollhättan.